Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ... ΣΕΛ 10 "Η ΑΘΉΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ"
(επιμέλεια Μπ. Πουλουτσής)

ΜΕ ΣΩΟΥ ΚΕΚΛΙΚΟΛΓΛΟΥ η μικτή παίδων Αθήνας .... συνέτρι ε την Δυτική Αττική και εξασφάλισε την πρόκριση της την επόμενη φάση το Διενωσιακού Πρωταθλήματος !!!!!!!!

ΣΚόνη και Θρύψαλα έκανε η μικτή παίδων της Αθήνας την αντίστοιχη ομάδα της Δυτικής Αττικής και εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή της στην επόενη φάση του διενωσιακού πρωταθλήματος. Το συγκρότηματ του Τάσου Δημητρίου διέλυσε με 4-0 τους αντιπάλους , με τον Κεκλίκογλου να μετατρέπει την αναμέτρηση σε παράταση για έναν ρόλο .

Ο επιθετικός των γηπέδων βρήκε δρόμο πρός τα αντίπαλα δίχτυα τέσσερις φορές, αναγκάζοντας όλους τους θεατές της αναμέτρησης να τον χειροκροτήσουν για την καταπληκτική του εμφάνιση . Ο Κεκλικογλου άνοιξε.... λογαριασμό το 10’, ενώ συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο σκοράροντας στο 30’, 62’ και το 70’


ΑΘΗΝΑ: Δωριάνης, Κατσιγιάννης, Παγίδας, Καντούτσης, Επταήμερος, Μιμιγιάνης, Τρυφωνίδης (70’ Μακρής), Κλής (60’ Βροντής) , Κεκλίκογλου, Βούζας, Παπαδημητρίου, (46’ Ιωαννίδης)

ΕΠΣΔΑ: Μιχελής, Τολφεράκος, Κουβίδης, Πέππας, Φύλης, (35 Ζωγράφος) Τσιανάκας, Πείδης, Χιότογλου, Δημητρίου (65’Μιχαλόπουλος), Βράντζας, Κοκκώνης, (46’Γερόλυμος)

( Το άρθρο θα το ανεβάσω σκαναρισμένο αυριο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου